ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αρνείται πρόταση της Αλ Αϊν για Μπεργκ ο μάνατζέρ του

Panathinaikos24 Team
19.06.2017 | 20:25
Αρνείται πρόταση της Αλ Αϊν για Μπεργκ ο μάνατζέρ του | Panathinaikos24.gr

Μπορεί οι Αραβες να κάνουν λόγο για συμφωνία Αλ Αϊν - Μάρκους Μπεργκ, όμως ο μάνατζερ του Σουηδού αρνήθηκε στον Νίκο Λυμπερόπουλο κάτι τέτοιο.

Λίγο μετά τη βεβαιότητα των Αράβων για μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αϊν, αλλά και της δημοσίευσης του βίντεο που ανέβασε στο twitter Αραβας που έδειχνε τον Μάρκους Μπεργκ με τη συζυγό του Ζοζεφίν και σύμφωνα με τον χρήστη ο Σουηδός άσος ήταν στα ΗΑΕ για να τελειώσει τη συμφωνία, ο Νίκος Λυμπερόπουλος πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ για να τον ρωτήσει τι ακριβώς συμβαίνει. Η απάντηση που πήρε ήταν ξεκάθαρη: «Δενυπάρχει καμία επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, παρά μόνο κρούση από ομάδα της Κίνας και την Αλ Αΐν».

Μπορεί από τα ΗΑΕ να κάνουν λόγο για τελειωμένη υπόθεση, όμως ο ατζέντης του διαψεύδει κάτι τέτοιο. Μένει να δούμε τι θα συμβεί στο όλο θέμα. Θυμίζουμε ότι ο Μπεργκ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και για να αποχωρήσει, θα πρέπει οι «πράσινοι» να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Ενότητες