ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο 12χρονος… Ροναλντίνιο θα σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου (vid)

Όσα κάνει με τη μπάλα στα πόδια μοιάζουν βγαλμένα απ' το... play station. Και από την εποχή του Ροναλντίνιο.

Ο 12χρονος... Ροναλντίνιο θα σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου (vid)

Είναι μόλις 12 χρονών. Το όνομά του είναι Λουτσιανίνιο και αυτά που κάνει με τη μπάλα στα πόδια δεν… συνάδουν με την ηλικία του.

Αντίθετα, συνάδουν με όσα έκανε ο τρομερός Ροναλντίνιο όταν αγωνιζόταν, ενώ τα γκολ που σημειώνει από στημένες φάσεις θυμίζουν τον Ζουνίνιο, έναν από τους καλύτερους εκτελεστές φάουλ όλων των εποχών.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η αγγλική Sun και θαυμάστε όλα όσα κάνει ο πιτσιρικάς με την μπάλα στα πόδια.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.615 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...