ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στα κορυφαία συνθήματα παγκοσμίως το «χόρτο μαγικό»! (vid)

To «France Football» συμπεριέλαβε το αγαπημένο σύνθημα της «πράσινης» εξέδρας στο Top-10 των κορυφαίων ποδοσφαιρικών συνθημάτων.

Στα κορυφαία συνθήματα παγκοσμίως το «χόρτο μαγικό»! (vid)

Έχει ακουστεί στα «πέταλα ολόκληρης της γης», έχει λάβει εξέχουσα θέση στις καρδιές των οπαδών του συλλόγου ενώ αρκετές ομάδες από το εξωτερικό έχουν δανειστεί τον ρυθμό του συνθήματος προσαρμόζοντας τα λόγια στα δικά τους μέτρα!

Ο λόγος για το «χόρτο μαγικό», ένα μυθικό σύνθημα που συνοδεύει τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια και απ’ ότι φαίνεται έχει κερδίσει την εκτίμηση των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων.

Το «France Football» δημιούργησε λίστα με τα δέκα κορυφαία συνθήματα παγκοσμίως, συμπεριλαμβάνοντας το «χόρτο μαγικό» στο Top-10, κατατάσσοντας το στην τέταρτη θέση, πίσω από το «You ”ll never walk alone» της Λίβερπουλ, το «Roma, Roma, Roma» και το «Toujours on va gagner» της Καζαμπλάνκα!

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 228.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το Top 10 του «France Football» 1. «Υοu ‘ll never walk alone» (Λίβερπουλ) 2. «Roma Roma Roma» (Ρόμα) 3. «Toujours on va gagner» (Kαζαμπλάνκα) 4. «Xόρτο μαγικό» (Παναθηναϊκός) 5. «Himno del centenario» (Σεβίλλη) 6. «Don’t take me home» (Nιούκασλ) 7. «Οhh Shh» (Μπεσίκτας) 8. «Dale Caveze» (Μπόκα) 9. «Forever Blowing Bubbles» (Γουέστ Χαμ) 10. «El cant del Barca» (Mπαρτσελόνα)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.