ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Καρφιά” Γιάνκοβιτς για Τζόρτζεβιτς

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, αναφέρθηκε στον Σάσα Τζόρτζεβιτς και την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που τον χρησιμοποίησε ο Σέρβος.

Το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς στον “ΣΠΟΡ FM 94,6”:

«Δεν κρατάω κακία ούτε για τον Τζόρτζεβιτς. Τελειώνει μια χρονιά με τον Ιβάνοβιτς που ήταν για μένα πολύ καλή, κάνουμε μια συζήτηση με τον Τζόρτζεβιτς στην οποία μου εξήγησε ότι με υπολογίζει. Από τα πολλά «θα» δεν έγιναν πολλά, υπήρχαν κάποιες αναλαμπές, όπως ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν κατάλαβα γιατί ήμουν τόσο στην άκρη. Είχα δώσει τα πάντα, αλλά δεν βγήκε. Με είχε φέρει πίσω ψυχολογικά, αλλά συνεχίζω να δουλεύω τον εαυτό μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.