ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτούς πήρε από τον Παναθηναϊκό στην Σπάρτα Πράγας ο Στραματσόνι

Τους πήρε όλους και έφυγε… ο Ιταλός

Αυτούς πήρε από τον Παναθηναϊκό στην Σπάρτα Πράγας ο Στραματσόνι

Η Σπάρτα Πράγας, ανακοίνωσε το τεχνικό τιμ που θα πλαισιώνει τον Αντρέα Στραματσόνι, στον πάγκο της τσέχικης ομάδας, με τον Ιταλό να παίρνει έξι(!) συνεργάτες που είχε και στον Παναθηναϊκό.

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά έξι… ανθρώπους που δούλευαν μαζί στον Παναθηναϊκό θα έχει στο πλευρό του ο Αντρέα Στραματσόνι, στη Σπάρτα Πράγας. Συγκεκριμένα, τον Ιταλό θα πλαισιώσουν οι οι Λεωνίδας Βόκολος (τεχνικός διευθυντής), Ρομπέρτο Μούτσι (βοηθός προπονητή) και Ομάρ Ντανέσι (βοηθός προπονητή), Μάριο Γκαλίνοβιτς (προπονητής τερματοφυλάκων), Φεντερίκο Πανοντσίνι (επικεφαλής γυμναστών) και Βιντσέζο Σάσο (αναλυτής αντιπάλων).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...