ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Γι’ αυτό οι Τρύπες είναι το καλύτερο ροκ συγκρότημα της Ελλάδας ever!

Μετά το πέρασμα από την εφηβεία, δυσκολεύτηκα να μείνω σε επαφή με το ελληνικό ροκ. Έμοιαζε πολύ ελληνικό και λιγότερο ροκ για τα γούστα μου. Με εξαίρεση τις Τρύπες που ήταν πολύ και απ’ τα δύο και δεν σταμάτησαν ποτέ να γεμίζουν τα κενά στις ψυχές των κάθε λογής «εφήβων».

Γι' αυτό οι Τρύπες είναι το καλύτερο ροκ συγκρότημα της Ελλάδας ever!

Είναι οι Τρύπες η σημαντικότερη μπάντα ελληνόφωνου ροκ στη μουσική σκηνή της χώρας μας; Πέρα από το πού μπορεί να στέκεται κανείς από πλευράς ακουσμάτων, οφείλει να απαντήσει καταφατικά. Είναι. Και μάλιστα μακριά από τον ανταγωνισμό. Διότι κατάφεραν κάτι μοναδικό. Να βγάλουν το ροκ από το περιθώριο και να το καταστήσουν mainstream χωρίς καν να το επιδιώξουν ή να προχωρήσουν σε εκπτώσεις στον ήχο και τον στίχο, προκειμένου να τον κάνουν πιο εύπεπτο και προσιτό στον μέσο Έλληνα της δεκαετίας του ’80 και του ’90.

Στην Ελλάδα που άφηνε πίσω της μια εποχή γεμάτη προβλήματα για να μπει σε μια άλλη, εκείνη του ευδαιμονισμού, οι Τρύπες αποτέλεσαν την ενοχλητική φωνή μιας ιδιαίτερης συνείδησης που συνέχιζε να λέει «όχι».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.