ΕΚΤΑΚΤΟ

Παναθηναϊκός σε Μπεργκ: «Τα λεφτά που θέλουμε ή συνεχίζεις εδώ»

Panathinaikos24 Team
20.06.2017 | 21:36
Παναθηναϊκός σε Μπεργκ: «Τα λεφτά που θέλουμε ή συνεχίζεις εδώ» | Panathinaikos24.gr

Σαφές μήνυμα από τον Παναθηναϊκό προς τον Μάρκους Μπεργκ!

Ο Παναθηναϊκός διεμήνυσε στον Μάρκους Μπεργκ και την Αλ Αΐν, πως αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά στο ακέραιο η μεταγραφή δε θα προχωρήσει και ο Σουηδός θα πρέπει να επιστρέψει στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας στις 27 Ιουνίου.

Όπως μετέδωσε ο «ΣΠΟΡ FM 94,6», οι πράσινοι σε επαφή που είχαν με την πλευρά του Σουηδού, έδειξαν πως δε θα κάνουν πίσω, σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος. Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους και αν δεν πάρουν τα χρήματα που θέλουν και πρέπει, βάσει συμβολαίου, ο παίκτης θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να βρίσκεται εδώ στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.

O Νίκος Λυμπερόπουλος, κατέστησε σαφές προς την πλευρά του Σουηδού, πως η μεταγραφή δε θα γίνει με τους όρους της Αλ Αΐν, αλλά βάσει των προβλεπόμενων. Όπως προκύπτει, η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε ακραίο… σημείο, όλα τα δεδομένα είναι ανοικτά ακόμα και το να μην γίνει τελικά η μεταγραφή. Υπενθυμίζεται πως η πρόταση της Αραβικής ομάδας αγγίζει τα 2,5 εκ. ευρώ, ποσό που σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιεί τους πράσινους, οι οποίοι απαιτούν να λάβουν τα 5,1 εκ. ευρώ (περίπου) που προβλέπονται.

Όσον αφορά τη στάση της Αλ Αΐν, οι άνθρωποι της ομάδας από τα ΗΑΕ, δε δείχνουν να έχουν πρόθεση να πληρώσουν περισσότερα χρήματα, ελπίζοντας πως ο ίδιος ο Μπεργκ θα ασκήσει πιέσεις προς τον Παναθηναϊκό. Μια τελευταία πληροφορία έκανε λόγο πως έχουν στο μυαλό τους να ανέβουν στα 3 εκ. ευρώ, ποσό που δεν ικανοποιεί τους πράσινους σε κάθε περίπτωση.