ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποθέωσε τα κορίτσια της Εθνικής μπάσκετ ο Μπουρούσης (pic)

Ο Έλληνας σέντερ έστειλε μέσω instagram τα συγχαρητήριά του στην Εθνική Γυναικών μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Ρωσίας.

Αποθέωσε τα κορίτσια της Εθνικής μπάσκετ ο Μπουρούσης (pic)

Τα κορίτσια του Κώστα Κεραμιδά πήραν, το βράδυ της Τρίτης, πανάξια νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, επικρατώντας με 68-52 της Ρωσίας και πλέον με ανάλογο αποτέλεσμα επί της Τουρκίας ανοίγει ο δρόμος για τα ημιτελικά!

Την προσπάθεια της Εθνικής Γυναικών παρακολούθησε και επικρότησε, μεταξύ άλλων και ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Ρωσία, ανέβασε στο instagram φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς, δίνοντας συγχαρητήρια στις παίκτριες της Εθνικής.

ΜΠΡΑΒΟΟΟ💪💪💪🏀

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 39.358 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @bourou29 στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...