ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

«Κολλάει του Μπεργκ», λένε στα Εμιράτα

Σύγχηση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο θέμα Μπεργκ - "Κολλάει η μεταγραφή", γράφουν τις τελευταίες ώρες στα social media οι Αραβες.

«Κολλάει του Μπεργκ», λένε στα Εμιράτα

To… αλαλούμ στην υπόθεση Μπεργκ καλά κρατεί. Μετά την πρώτη αρνητική απάντηση του Παναθηναϊκού στην πρόταση των 3,5 εκατομμυριίων ευρώ της Αλ Αϊν για τον Σουηδό, αλλά και την επικοινωνία του παίκτη με τον Γιάννη Αλαφούζο, οι Αραβες γράφουν ότι η μεταγραφή “κολλάει”. Τα σχόλια στο twitter είναι τις τελευταίες ώρες πάρα πολλά και σύμφωνα με τα όσα γράφουν η μετακίνηση του Μπεργκ στην ομάδα δείχνει να χαλάει, αφού οι “πράσινοι” δεν ικανοποιούνται στο οικονομικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα η υπόθεση θα έχει λήξει οριστικά. Η Αλ Αϊν, κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανέβηκε στα 3 εκατ. ευρώ, αλλά και αυτό το ποσό είναι πάρα πολύ μικρό για να πει το “ναι” το “τριφύλλι”, που με βάση τη ρήτρα είναι να πάρει 5,2 εκατομμύρια. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και σήμερα και μένει να δούμε αν τελικά ο παίκτης θα πουληθεί ή όχι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...