ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΗΑΕ

«Σκάει» νέα πρόταση για τον Μπεργκ – Δεν αισιοδοξούν οι Αραβες

Εντός της ημέρας η τελική πρόταση της Αλ Αίν για τον Μάρκους Μπεργκ, με τους Άραβες να τονίζουν ότι αυτή δεν θα αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, που ζητάει ο Παναθηναϊκός για τον παίκτη.

«Σκάει» νέα πρόταση για τον Μπεργκ - Δεν αισιοδοξούν οι Αραβες

Από χθες έχουν γίνει δυο επαφές ανάμεσα στον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον μάνατζερ του παίκτη, Στάινερ Ντίεζ, αλλά συμφωνία δεν επήλθε. Οι διοικούντες την Αλ Αϊν, αρχικά προσέφεραν 2,5 εκατομμύρια ευρώ και στη συνέχεια 3 εκατομμύρια. Φυσικά, καμία από τις δυο προτάσεις δεν έγιναν αποδεκτές. Κι αυτό γιατί μιλάμε για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της ομάδας και για μια ρήτρα ύψους 5.1 εκατ. ευρώ.

Εντός της ημέρας αναμένεται η τελική πρόταση από την Αλ Αϊν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι “πράσινοι” μπορούν να δώσουν τον Σουηδό άσο με ένα ποσό στα 4 εκατομμύρια ευρώ.  Από τα όσα γράφουν, όμως, τις τελευταίες ώρες οι Αραβες, δεν προκύπτει από κάπου ότι θα δοθούν αυτά τα χρήματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών από τα ΗΑΕ, η ομάδα που θέλει τον Μπεργκ θα δώσει μέχρι 3,5 εκατομμύρια, γι αυτό και οι Αραβες από αισιόδοξοι, έγιναν… απαισιόδοξοι για αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν τι μέλλει γενέσθαι. Αν ο Παναθηναϊκός ικανοποιηθεί οικονομικά θα πουλήσει τον παίκτη. Αν όχι, ο Μπεργκ θα δώσει το “παρών” στην πρώτη προπόνηση, στις 27 Ιουνίου και οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.