ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΗΑΕ

«Σκάει» νέα πρόταση για τον Μπεργκ – Δεν αισιοδοξούν οι Αραβες

Panathinaikos24 Team
21.06.2017 | 12:56
«Σκάει» νέα πρόταση για τον Μπεργκ – Δεν αισιοδοξούν οι Αραβες | Panathinaikos24.gr

Εντός της ημέρας η τελική πρόταση της Αλ Αίν για τον Μάρκους Μπεργκ, με τους Άραβες να τονίζουν ότι αυτή δεν θα αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, που ζητάει ο Παναθηναϊκός για τον παίκτη.

Από χθες έχουν γίνει δυο επαφές ανάμεσα στον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον μάνατζερ του παίκτη, Στάινερ Ντίεζ, αλλά συμφωνία δεν επήλθε. Οι διοικούντες την Αλ Αϊν, αρχικά προσέφεραν 2,5 εκατομμύρια ευρώ και στη συνέχεια 3 εκατομμύρια. Φυσικά, καμία από τις δυο προτάσεις δεν έγιναν αποδεκτές. Κι αυτό γιατί μιλάμε για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της ομάδας και για μια ρήτρα ύψους 5.1 εκατ. ευρώ.

Εντός της ημέρας αναμένεται η τελική πρόταση από την Αλ Αϊν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» μπορούν να δώσουν τον Σουηδό άσο με ένα ποσό στα 4 εκατομμύρια ευρώ.  Από τα όσα γράφουν, όμως, τις τελευταίες ώρες οι Αραβες, δεν προκύπτει από κάπου ότι θα δοθούν αυτά τα χρήματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών από τα ΗΑΕ, η ομάδα που θέλει τον Μπεργκ θα δώσει μέχρι 3,5 εκατομμύρια, γι αυτό και οι Αραβες από αισιόδοξοι, έγιναν… απαισιόδοξοι για αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν τι μέλλει γενέσθαι. Αν ο Παναθηναϊκός ικανοποιηθεί οικονομικά θα πουλήσει τον παίκτη. Αν όχι, ο Μπεργκ θα δώσει το «παρών» στην πρώτη προπόνηση, στις 27 Ιουνίου και οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί.

Ενότητες