Νωρίτερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έστειλε το δικό του μήνυμα για την επόμενη ημέρα του συλλόγου, στον απόηχο των όσων συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, προτείνοντας τη σύμπλευση όλων των Παναθηναϊκών δυνάμεων.
.
«Οι τελευταίες εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό αλλά και στον Ερασιτέχνη, οι τεράστιες απαιτήσεις ώστε το μπάσκετ να παραμείνει σε κορυφαίο επίπεδο αλλά και η γενικότερη κατάσταση στην χώρα, ουσιαστικά δεν αφήνουν περιθώρια παρά μόνο για συσπείρωση ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών Δυνάμεων, με κάθε μορφή.
Είναι η στιγμή που όσοι αγαπάμε τον Παναθηναϊκό πρέπει να δηλώσουμε παρόντες ώστε ο Σύλλογος να επιστρέψει στην κορυφή σε όλα τα σπορ. Κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας στο Ποδόσφαιρο, στο Μπάσκετ και στον Ερασιτέχνη. Όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού»
ΚΑΕ για πρόταση Γιαννακόπουλου: «Συσπείρωση ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών δυνάμεων»
![ΚΑΕ για πρόταση Γιαννακόπουλου: «Συσπείρωση ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών δυνάμεων»](https://i0.wp.com/panathinaikos24.gr/wp-content/uploads/2014/07/dimitrisgiannakopoulos.jpg?fit=620%2C348&ssl=1)