ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Έγγραφο – απάντηση της Αλ Αϊν στον Παναθηναϊκό

Panathinaikos24 Team
23.06.2017 | 13:02
Έγγραφο – απάντηση της Αλ Αϊν στον Παναθηναϊκό | Panathinaikos24.gr

Η Αλ Αϊν έστειλε έγγραφο – απάντηση στον Παναθηναϊκό, με το οποίο «απολογείται» για όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στην υπόθεση Μπεργκ. Όλα τα ενδεχόμενα είναι, πλέον, πιθανά.

Όπως είναι γνωστό, οι «πράσινοι» με επιστολή του στην ομάδα από τα ΗΑΕ, έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους για καταγγελία στη FIFA, μετά και τον χειρισμό στο όλο θέμα. Ο λόγος είναι ότι απαγορεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία η διαπραγμάτευση με έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο, χωρίς την άδεια της ομάδας στην οποία ανήκει.

Σήμερα, η Αλ Αϊν απάντησε στον Παναθηναϊκό, με ένα έγγραφο που είχε… απολογητικό στυλ. Κι αυτό γιατί οι διοικούντες την Αλ Αϊν κατάλαβαν λειτούργησαν λάθος και υπό τον φόβο της καταγγελίας, προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες.

Πλέον, καταλαβαίνει κανείς ότι το κλίμα αλλάζει. Η Αλ Αϊν έχει λειτουργήσει λανθασμένα, ο Μπεργκ μέσα σε όλο το δίκιο που είχε με τις οφειλές, παρασύρθηκε έκανε κι αυτός απαράδεκτες κινήσεις και τα πάντα είναι στον «αέρα». Το κλαμπ από τα ΗΑΕ έχει ζητήσει από τον Σουηδό να τα βρει άμεσα με τον Παναθηναϊκό, αλλιώς θα στραφεί σε άλλες λύσεις, οι «πράσινοι» αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά δεν πρόκειται να τον πουλήσουν και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Ενότητες