ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φέρνει στην Τσεχία πρώην παίκτη της Superleague ο Στραματσόνι

Επιμένει... ελληνικά ο Ιταλός, απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Φέρνει στην Τσεχία πρώην παίκτη της Superleague ο Στραματσόνι

Συνεχίζει να «στοχεύει» ελληνικά ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος φαίνεται πως έχει τοποθετήσει ψηλά στις προτιμήσεις του το ελληνικό πρωτάθλημα.

Έχοντας ήδη πείσει έξι πρώην μέλη του «πράσινου» τεχνικού επιτελείου για να τον πλαισιώσουν στη νέα του προσπάθεια στη Σπάρτα Πράγας, ο «Στράμα» φέρεται πως επιμένει… ελληνικά και όσον αφορά τις επιλογές του για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας του.

Όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, η Σπάρτα Πράγας βρίσκεται μία «ανάσα» από την απόκτηση του Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τα δημοσιεύματα από τη γείτονα χώρα να υποστηρίζουν πως απομένουν μονάχα τα τυπικά για να «κλείσει» το deal.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, άξιο υπενθύμισης αποτελεί το γεγονός πως (σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τσεχία) ο Ιταλός πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού εξετάζει και την περίπτωση του Σεμπαστιάν Λέτο, που έμεινε ελεύθερος από τους «πράσινους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...