ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ»

ΚΑΕ για πρόταση Γιαννακόπουλου: «Συσπείρωση ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών δυνάμεων»

Η θέση της ΚΑΕ για το όραμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

ΚΑΕ για πρόταση Γιαννακόπουλου: «Συσπείρωση ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών δυνάμεων»

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έστειλε το δικό του μήνυμα για την επόμενη ημέρα του συλλόγου, στον απόηχο των όσων συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, προτείνοντας τη σύμπλευση όλων των Παναθηναϊκών δυνάμεων. . «Οι τελευταίες εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό αλλά και στον Ερασιτέχνη, οι τεράστιες απαιτήσεις ώστε το μπάσκετ να παραμείνει σε κορυφαίο επίπεδο αλλά και η γενικότερη κατάσταση στην χώρα, ουσιαστικά δεν αφήνουν περιθώρια παρά μόνο για συσπείρωση ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών Δυνάμεων, με κάθε μορφή.

Είναι η στιγμή που όσοι αγαπάμε τον Παναθηναϊκό πρέπει να δηλώσουμε παρόντες ώστε ο Σύλλογος να επιστρέψει στην κορυφή σε όλα τα σπορ. Κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας στο Ποδόσφαιρο, στο Μπάσκετ και στον Ερασιτέχνη. Όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού», ανέφερε η θέση της «πράσινης» ΚΑΕ, για την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.