Η αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος οδηγεί τους «πράσινους» ώστε να ψάξουν άμεσα για τον αντικαταστάτη του, προκειμένου να «τρέξει» όσο γίνεται καλύτερα ο σχεδιασμός εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη εκκινήσει τις διαδικασίες εύρεσης διαδόχου του «Λύμπε» και σύμφωνα με την «Πράσινη», ο σύλλογος αναμένεται να πραγματοποιήσει επαφές με υποψηφίους εντός του διημέρου, ούτως ώστε να κλείσει το θέμα τις προσεχείς ημέρες.

Το «τριφύλλι» αναμένεται να κινηθεί για την πρόσληψη υποψηφίου από την εγχώρια αγορά, ωστόσο στα ονόματα που εξετάζονται δεν συμπεριλαμβάνεται η περίπτωση του Τάκη Φύσσα, ο οποίος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν προτίθεται να αφήσει τη θέση του υπεύθυνου της «πράσινης» Ακαδημίας.

Παράλληλα, στον ελληνικό Τύπο έχουν «παίξει» τα ονόματα των Νίκου Νταμπίζα και Λεωνίδα Βόκολου, περιπτώσεις που συγκεντρώνουν ελάχιστες πιθανότητες.

Πάντως, έως ότου βρεθεί ο αντικαταστάτης του Νίκου Λυμπερόπουλου, δεν αποκλείεται να δοθεί ενισχυμένος ρόλος στον Μαρίνο Ουζουνίδη, έτσι ώστε να «τρέξουν» τα ζητήματα που αφορούν τις μεταγραφές, μέχρι την έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου