ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Μην αφήσεις ποτέ το όνειρό σου…» (pic & vid)

Το συγκινητικό μήνυμα του «PapaG» και το βίντεο με τα highlights του από την πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ.

Παπαγιάννης: «Μην αφήσεις ποτέ το όνειρό σου...» (pic & vid)

«Υπάρχουν κάποια πράγματα στη ζωή για τα οποία ονειρεύεσαι πάντα. Ο χρόνος περνά και αυτά δεν είναι πλέον όνειρα. Γίνονται πραγματικότητα. Οπότε εσύ, ναι εσύ, αν είδες το βίντεο μου, σημαίνει πως έχεις το δικό σου όνειρο. Μην το αφήσεις, δούλεψε όπως δούλεψα εγώ και όπως κάνω ακόμα. Έτσι, μία μέρα θα μπορείς να πεις στον εαυτό σου πως το όνειρο έγινε πραγματικότητα».

Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε ο Γιώργος Παπαγιάννης το βίντεο το οποίο παρουσιάζει τον απολογισμό της πρώτης του χρονιάς στο ΝΒΑ. Ο Μεγαρίτης πρώην «πράσινος» καλαθοσφαιριστής έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους στοχεύουν να φτάσουν στην κορυφή, τονίζοντας πως δεν πρέπει κανείς να παρατά τα όνειρά του.

They are some things in life that you always dream about. The day comes and they are not dreams anymore. It's called REALITY. So you, yes you, if you watched my video, it means that you have your own dream, don't leave it, work for it as I did and I am still doing everyday. So one day you can say to your self dream became REALITY. Watch the whole REALITY on my facebook page @areteeurope @aretesportsagency #PaPaG #13

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Papagiannis (George) (@g_p_06) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.