ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Η μοναδική ελπίδα για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και το PAO FOUNDATION

Ο Διονύσης Δεσύλλας καταγράφει τις θλιβερές εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, στέκεται στη βοήθεια και τη στήριξη που επιβάλλεται να έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και αναλύει το "αύριο" του Συλλόγου.

Η μοναδική ελπίδα για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και το PAO FOUNDATION

Του Διονύση Δεσύλλα

Δυστυχώς, τα όσα θλιβερά συνέβησαν χθες στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό ήταν και αναμενόμενα. Όποιος «ζει» την καθημερινότητα της ομάδας, άλλος από πιο κοντά και άλλος όχι και τόσο, ήταν σχεδόν βέβαιος ότι το πράγμα θα φτάσει εκεί. Σε παραιτήσεις, σε “ντου” οργισμένων οπαδών και σε εικόνα διάλυσης του τμήματος. Με χρέη, με ψυχολογία στα «πατώματα», πριν καλά – καλά αρχίσει η προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς, με αβεβαιότητα και με τον κόσμο στα κάγκελα.

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και γι αυτό δεν αμφιβάλλει κανείς. Το αν μπορεί να γίνει αναστρέψιμη, είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον. Κανείς δεν μπορεί να το μαντέψει. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, τότε τα πισωγυρίσματα θα είναι συνεχόμενα και η φράση «δεν πάει πιο κάτω», θα… διαψεύδεται συνεχώς από την Παναθηναϊκή πραγματικότητα.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.624 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η μοναδική ελπίδα για το ποδοσφαιρικό τμήμα αυτή τη στιγμή είναι μια. Και ακούει στο όνομα Μαρίνος Ουζουνίδης. Μετά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο Εβρίτης προπονητής είναι ο μοναδικός που μπορεί να κρατήσει όρθιο τον Παναθηναϊκό σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για το «τριφύλλι». Θα χρειαστεί, όμως, στήριξη. Διότι, θαύματα δεν μπορεί να κάνει κανένας, όση καλή και μαχητική διάθεση κι αν έχει. Αυτή τη στιγμή, ο Ουζουνίδης τα έχει πάρει όλα πάνω του. Μεταγραφές, αποχωρήσεις, αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή. Δύσκολα πράγματα αυτά…

Η διοίκηση θα πρέπει, επιτέλους, να τον βοηθήσει και να του παρέχει όλα όσα θα χρειαστεί αυτός ο άνθρωπος, που είναι ικανός να αλλάξει την κατάσταση, αν δεν είναι απελπιστικά μόνος του. Δεν ζητάει υπερβολές, ούτε ανοίγματα «τύπου Στραματσόνι». Θέλει τα απαραίτητα, τα αυτονόητα, αλλά και την επιστροφή της ποδοσφαιρικής λογικής, για να προσπαθήσει να δημιουργήσει την ομάδα που θέλει ο ίδιος, αλλά και ο κόσμος, έστω κι αν οι δυσκολίες και τα εμπόδια είναι πολλά.

ΥΓ1: Οι στιγμές είναι κρίσιμες και κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η συνέχεια του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι υποχρεωμένος να τοποθετηθεί. Να ανοίξει τα χαρτιά του και να μιλήσει για όλα τα θέματα. Για το παρελθόν, για το παρόν και κυρίως για το μέλλον. Ο ισχυρός άνδρα της ΠΑΕ έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και έχει δώσει τη δική του «μάχη» όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας σωστά και λάθη. Δεν αμφιβάλλει κανείς γι αυτό. Το τελευταίο διάστημα, όμως, δείχνει να είναι μακριά από την ομάδα, η οποία δέχεται το ένα «χαστούκι» μετά το άλλο. Πρέπει σύντομα να τοποθετηθεί και να λύσει κάθε απορία. Για να μάθει ο κόσμος ποιο είναι το πλάνο και το όραμα για τον Παναθηναϊκό…

ΥΓ2: Ρωτάτε πολλοί για τη σκέψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το περίφημο, πια, PAO FOUNDATION, το οποίο έκανε γνωστό ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, μέσω ανάρτησής του στο instagram. Ο κ. Γιαννακόπουλος σκέφτεται εδώ και καιρό την «ένωση» Παναθηναϊκών, που έχουν την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν τον Σύλλογο γενικότερα. Όχι μόνο το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ. Στόχος του ένα νέας… πολυμετοχικός με στέγαση όλων των τμημάτων στο ΟΑΚΑ. Ηδη, έχουν γίνει επαφές, αλλά οτιδήποτε άλλο είναι εξαιρετικά πρώιμο για να πούμε. Κρατάμε τη σκέψη και την πρωτοβουλία. Τα υπόλοιπα, μέσα στο καλοκαίρι…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.