ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοινώνει νέο τεχνικό διευθυντή

Μέχρι τις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να έχει γίνει γνωστός ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

Ανακοινώνει νέο τεχνικό διευθυντή

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι σε διαρκείς συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο, με σκοπό να “τρέξουν” τα θέματα των μεταγραφών, αλλά και των αποχωρήσεων. Παράλληλα, αναζητείται ο νέος τεχνικός διευθυντής που θα πάρει τη θέση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις αρχές της εβδομάδας που έρχεται θα έχει γίνει γνωστός ο εκλεκτός, που θα αναλάβει όλα τα “καυτά” θέματα του κλαμπ, σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή. Κατά πάσα πιθανότητα, ο νέος τεχνικός διευθυντής θα είναι Έλληνας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.