ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Επίκειται κρίσιμο ραντεβού Αλαφούζου – Ουζουνίδη

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ αναμένεται να συναντηθεί σήμερα (ή αύριο) με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ώστε να συζητήσουν όλα τα «καυτά» ζητήματα που αφορούν την ομάδα.

Επίκειται κρίσιμο ραντεβού Αλαφούζου - Ουζουνίδη

Ραγδαίες είναι το τελευταίο διάστημα οι εξελίξεις στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, καθώς μετά το ζήτημα που προέκυψε με τον Μπεργκ και την Άλ Αΐν, έλαβε χώρα και η παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από το πόστο του τεχνικού διεθυντή.

Η αποχώρηση του «Λύμπε» αφήνει τα «κλειδιά» του ρόστερ στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος δεν προτίθεται να ακολουθήσει τον δρόμο του Μεσσήνιου, αποχωρώντας από την ομάδα. Ο Εβρίτης τεχνικός αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο (σήμερα, το αργότερο αύριο) προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα, στον απόηχο της αποχώρησης του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Το διαθέσιμο μπάτζετ, οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών αλλά και οι αποδεσμεύσεις θα αποτελέσουν τα θέματα που θα «κυριαρχήσουν» στη συζήτηση των δύο ανδρών, η οποία θα πραγματοποιηθεί άμα τη επιστροφή του Γιάννη Αλαφούζου στην Ελλάδα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρίσκεται στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο έχει ενημερώσει τον Ουζουνίδη για την επικείμενη συνάντησή τους.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βάσει των τελευταίων εξελίξεων αλλά και των δεδομένων που υπάρχουν, ο Παναθηναϊκός θα «παίξει» με μικρό μπάτζετ στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ όσον αφορά το θέμα της στελέχωσης του ρόστερ, είναι ορατό το ενδεχόμενο παρουσίας αρκετών νεαρών παικτών, οι οποίοι θα πλαισιώνονται από εμπειρότερους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.