ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή οι «πράσινοι»

Τα δεδομένα που προκύπτουν για τον αντικαταστάτη του Νίκου Λυμπερόπουλου. Πως θα κινηθεί ο σύλλογος, ποια ονόματα έχουν «κοπεί», πότε αναμένεται να «κλείσει» το θέμα.

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή οι «πράσινοι»

Η αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος οδηγεί τους «πράσινους» ώστε να ψάξουν άμεσα για τον αντικαταστάτη του, προκειμένου να «τρέξει» όσο γίνεται καλύτερα ο σχεδιασμός εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη εκκινήσει τις διαδικασίες εύρεσης διαδόχου του «Λύμπε» και σύμφωνα με την «Πράσινη», ο σύλλογος αναμένεται να πραγματοποιήσει επαφές με υποψηφίους εντός του διημέρου, ούτως ώστε να κλείσει το θέμα τις προσεχείς ημέρες.

Το «τριφύλλι» αναμένεται να κινηθεί για την πρόσληψη υποψηφίου από την εγχώρια αγορά, ωστόσο στα ονόματα που εξετάζονται δεν συμπεριλαμβάνεται η περίπτωση του Τάκη Φύσσα, ο οποίος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν προτίθεται να αφήσει τη θέση του υπεύθυνου της «πράσινης» Ακαδημίας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 10.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, στον ελληνικό Τύπο έχουν «παίξει» τα ονόματα των Νίκου Νταμπίζα και Λεωνίδα Βόκολου, περιπτώσεις που συγκεντρώνουν ελάχιστες πιθανότητες.

Πάντως, έως ότου βρεθεί ο αντικαταστάτης του Νίκου Λυμπερόπουλου, δεν αποκλείεται να δοθεί ενισχυμένος ρόλος στον Μαρίνο Ουζουνίδη, έτσι ώστε να «τρέξουν» τα ζητήματα που αφορούν τις μεταγραφές, μέχρι την έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.