ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Τα είπαν Αλαφούζος – Ουζουνίδης

Panathinaikos24 Team
24.06.2017 | 14:40
Τα είπαν Αλαφούζος – Ουζουνίδης | Panathinaikos24.gr

Γιάννης Αλαφούζος και Μαρίνος Ουζουνίδης έθεσαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν την πορεία που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν.

Οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών με αποκορύφωμα την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, οδήγησαν τον Γιάννη Αλαφούζο να προγραμματίσει έκτακτη συνάντηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, προκειμένου να μπουν στο «μικροσκόπιο» όλα τα «φλέγοντα» ζητήματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι του συλλόγου.

Η συνάντηση των δύο ανδρών ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, παρουσία και άλλων στελεχών της «πράσινης» ΠΑΕ. Τέθηκαν επί τάπητος όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το ρόστερ, όπως το θέμα του Μάρκους Μπεργκ, τον διάδοχο του Νίκου Λυμπερόπουλου αλλά και τη μετέπειτα πορεία της μεταγραφικής πολιτικής του συλλόγου.

Όσον αφορά την υπόθεση Μπεργκ, αποφασίστηκε από κοινού η τήρηση μιας κοινής πολιτικής όσον αφορά το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Σουηδό, γεγονός που θα τηρηθεί και μετέπειτα, εφ’ όσον υπάρξουν πωλήσεις πρωτοκλασάτων ονομάτων του ρόστερ. Το μέλημα των «πρασίνων» είναι η αντικατάσταση των αποχωρησάντων με παίκτες παρόμοιας δυναμικότητας, αλλά με μικρότερο κασέ.

Παράλληλα, στο μεταγραφικό μέτωπο, θα προχωρήσουν κανονικά οι υποθέσεις των Κολοβέτσιου και Άλτμαν, ενώ υπάρχει αισιοδοξία για θετική κατάληξη στο ζήτημα της παραμονής του Πολ Εμποκού.

Τέλος, όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Νίκου Λυμπερόπουλου, αναμένονται άμεσες εξελίξεις επί του θέματος, αναφορικά με τον διάδοχο του «Λύμπε» στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.