ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΕ

“Εβγαλε” τα μηνύματα του μάνατζερ του Μάντζαρη ο Γιαννακόπουλος! (pics)

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ανέβασε στο instagram τις συζητήσεις του με τον μάνατζερ του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη στο Sport24 Radio προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος ανάρτησε στο instagram τις συζητήσεις που είχε με τον εκπρόσωπο του Έλληνα γκαρντ, προτού ο ίδιος ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ συνόδευσε τις αναρτήσεις του με τα εξής μηνύματα: ««Μα το δήλωσε το παιδί ότι είναι ηθικό άτομο????????????. …δεν πειράζει. ..του αρέσουν οι φάπες» και «Κάποια ο ίδιος, κάποια ο αδελφός και κάποια ο ατζέντης… βούλωσε το στοματάκι σου ..».

Όπως ήταν φυσικό, οι δύο αναρτήσεις αυτές προκάλεσαν το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να συμπληρώνει σε σχόλιό του:  «Δεν ασχολούμαι αλλά ψεύτη δεν θα με βγάλει κανείς… ότι λέω μπορεί να μην αρέσει πάντα αλλά είναι πάντα η αλήθεια»…

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.887 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...