ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γερμανία «καλεί» Βιγιαφάνιες

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει μπει στο «στόχαστρο» συλλόγων της Bundesliga, με τον Παναθηναϊκό να δηλώνει άγνοια για τα σενάρια.

Γερμανία «καλεί» Βιγιαφάνιες

Την περασμένη εβδομάδα, είδαν το φως της δημοσιότητας σενάρια περί έντονου ενδιαφέροντος συλλόγων από τη Γερμανία για τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει μπει στο «στόχαστρο» της Μάιντς αλλά και της Χόφενχαϊμ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα «απτό» στην υπόθεση, όπως αναφέρουν οι «πράσινοι».

Βάσει των έως τώρα δεδομένων, ο Παναθηναϊκός δεν έχει δεχθεί κάποια επίσημη κρούση για τον «Βίγια», κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί στο άμεσο μέλλον, κυρίως από τη Μάιντς, η οποία είχε στείλει ανθρώπους της στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσουν εν δράσει τον 25χρονο ποδοσφαιριστή.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.452 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.