ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στην αναμονή για… Ματσιούλις

"Βλέπει" διακριτικά την περίπτωσή του ο Παναθηναϊκός.

Στην αναμονή για... Ματσιούλις

Ο Λιθουανός άσος, απασχολεί τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να αυξήσει την ποιότητα και την εμπειρία του στο παρκέ, ωστόσο πρέπει να τονιστεί πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, θέλει τον Ματσιούλις στην ομάδα του, ο Παναθηναϊκός τον έχει τοποθετήσει στη λίστα του, αλλά τηρούν στάση αναμονής, καθώς ακόμα δεν έχει ξετυλιχτεί το κουβάρι… των μεταγραφών στον Παναθηναϊκό και αυτό διότι οι πράσινοι έχουν θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του κορμού, με μεγαλύτερο “αγκάθι”, τον Μάικ Τζέιμς.

Ο Ματσιούλις μπορεί να βοηθήσει τόσο στο “3”, όσο και στο “4”, είναι καλός σουτέρ, μπορεί να ποστάρει με ευχέρεια, ενώ έχει ισχυρούς δεσμούς με τον Παναθηναϊκό, αφού είναι ένας παίκτης που ταιριάζει το DNA του με αυτό του συλλόγου. Μαχητικός, ποιοτικός, δεν το βάζει κάτω και δε φοβάται στα δύσκολα. Στη διετία του στο τριφύλλι, ο Λιθουανός έδειξε πως διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και μπορεί να σταθεί στο ύψος που απαιτεί ένας σύλλογος σαν τον Παναθηναϊκό.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.478 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως σας είπαμε όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρεάλ, μέχρι και το 2018, κάτι που προϋποθέτει πως για να γίνει η μεταγραφή θα πρέπει αρχικά να μείνει ελεύθερος και εν συνεχεία να αποδεχτεί την πρόταση που θα του κάνει ο Παναθηναϊκός (δεν του έχει κάνει ακόμα καμία πρόταση και δε θα μπορούσε βέβαια αφού έχει συμβόλαιο).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ματσιούλις φέρεται να βλέπει θετικά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, στη Ρεάλ δεν έχει χρόνο και ρόλο, ειδικά φέτος έπαιξε λιγότερο από ποτέ, κάτι που δεν τον ενοχλεί ιδιαίτερα, αλλά από τη στιγμή που στο… προσκήνιο βρέθηκαν οι πράσινοι, ο Ματσιούλις, άρχισε να το σκέφτεται.

Ο Παναθηναϊκός όμως δεν θα… παίξει μόνος του, εφόσον ο Λιθουανός μείνει ελεύθερος, καθώς η Λοκομοτίβ Κούμπαν, φέρεται να έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον Ματσιούλις, ωστόσο το γεγονός πως δεν παίζει Ευρωλίγκα, θα αποτελέσει εμπόδιο… στα σχέδια των Ρώσων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους κι’ ας πληρώνουν περισσότερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...