Ο Παναθηναϊκός αρχίζει την προετοιμασία του αύριο, όπου οι παίκτες θα περάσουν εργομετρικά και θα κάνουν ιατρικές εξετάσεις, ενώ στις 6/7 οι πράσινοι θα αναχωρήσουν για το Τέχελεν όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, μέχρι και τις 15/7.
Και ενώ το πρώτο ματς της χρονιάς, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου, μία εβδομάδα πριν, στις 20/7, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Άλκμααρ στη Λεωφόρο στην πρόβα… τζενεράλε πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, τουλάχιστον σύμφωνα με τους Ολλανδούς.
<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”el”><p lang=”nl” dir=”ltr”>AZ oefent 20 juli in Athene tegen Panathinaikos en ontvangt 26 juli Malaga in Alkmaar. Begin augustus mogelijk trip naar Engeland.</p>— Victoria Alkmaar (@victoriaalkmaar) <a href=”https://twitter.com/victoriaalkmaar/status/878987675449122818″>25 Ιουνίου 2017</a></blockquote> <script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>