ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εμποκού: «Ο Παναθηναϊκός με θέλει, αλλά…»

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού αναφέρθηκε στις προθέσεις των «πράσινων» που θέλουν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους, τονίζοντας ωστόσο πως τα δεδομένα στην Κίεβο έχουν αλλάξει.

Εμποκού: «Ο Παναθηναϊκός με θέλει, αλλά...»

O Κονγκολέζος άσος παραχώρησε δηλώσεις στο «Planet Sport Football Africa», κάνοντας μία ανασκόπηση της περασμένης σεζόν, στην οποία αγωνίστηκε με το «τριφύλλι» στο στήθος, εξαίροντας την ποιότητα της ομάδας και τη συμπεριφορά των ανθρώπων στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο Εμποκού αναφέρθηκε για το έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, υπογραμμίζοντας πως οι «πράσινοι» επιθυμούν να τον κρατήσουν στο ρόστερ και της νέας σεζόν, ωστόσο δεν παρέλειψε να μιλήσει για το αντίστοιχο ενδιαφέρον της Κίεβο και τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην ιταλική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εμποκού:

Για τη σεζόν που πέρασε: «Ήταν μια πάρα πολύ καλή σεζόν για εμένα, δεν μπορέσαμε όμως να κατακτήσουμε κάτι. Είχαμε μια ευκαιρία στο Κύπελλο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παρόλα αυτά, ήταν μια εξαιρετική σεζόν, οι άνθρωποι εδώ ήταν πάρα πολύ καλοί, είχαμε πραγματικά καλή ομάδα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.217 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το μέλλον του: «Θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρω πως ο Παναθηναϊκός θέλει να παραμείνω, πιστεύω πως θα κάνουν ότι μπορούν έτσι ώστε να ανανεωθεί ο δανεισμός μου και να συνεχίσω στην ομάδα. Στην άλλη πλευρά, υπάρχει η Κιέβο Βερόνα θέλουν να επιστρέψω εκεί, θα έχουν νέο προπονητή, γνωρίζω πως συζήτησαν για να επιστρέψω τον Ιανουάριο. Θα δούμε τι θα γίνει στις επόμενες εβδομάδες ή τους επόμενους μήνες. Περιμένω να δω και παραμένω ήρεμος»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...