ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εμποκού: «Ο Παναθηναϊκός με θέλει, αλλά…»

Panathinaikos24 Team
25.06.2017 | 09:56
Εμποκού: «Ο Παναθηναϊκός με θέλει, αλλά…» | Panathinaikos24.gr

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού αναφέρθηκε στις προθέσεις των «πράσινων» που θέλουν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους, τονίζοντας ωστόσο πως τα δεδομένα στην Κίεβο έχουν αλλάξει.

O Κονγκολέζος άσος παραχώρησε δηλώσεις στο «Planet Sport Football Africa», κάνοντας μία ανασκόπηση της περασμένης σεζόν, στην οποία αγωνίστηκε με το «τριφύλλι» στο στήθος, εξαίροντας την ποιότητα της ομάδας και τη συμπεριφορά των ανθρώπων στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο Εμποκού αναφέρθηκε για το έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, υπογραμμίζοντας πως οι «πράσινοι» επιθυμούν να τον κρατήσουν στο ρόστερ και της νέας σεζόν, ωστόσο δεν παρέλειψε να μιλήσει για το αντίστοιχο ενδιαφέρον της Κίεβο και τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην ιταλική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εμποκού:

Για τη σεζόν που πέρασε: «Ήταν μια πάρα πολύ καλή σεζόν για εμένα, δεν μπορέσαμε όμως να κατακτήσουμε κάτι. Είχαμε μια ευκαιρία στο Κύπελλο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παρόλα αυτά, ήταν μια εξαιρετική σεζόν, οι άνθρωποι εδώ ήταν πάρα πολύ καλοί, είχαμε πραγματικά καλή ομάδα».

Για το μέλλον του: «Θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρω πως ο Παναθηναϊκός θέλει να παραμείνω, πιστεύω πως θα κάνουν ότι μπορούν έτσι ώστε να ανανεωθεί ο δανεισμός μου και να συνεχίσω στην ομάδα. Στην άλλη πλευρά, υπάρχει η Κιέβο Βερόνα θέλουν να επιστρέψω εκεί, θα έχουν νέο προπονητή, γνωρίζω πως συζήτησαν για να επιστρέψω τον Ιανουάριο. Θα δούμε τι θα γίνει στις επόμενες εβδομάδες ή τους επόμενους μήνες. Περιμένω να δω και παραμένω ήρεμος»

Ενότητες