ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΛΥΜΠΕ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ»

Σενάριο για επιστροφή Νταμπίζα

Το όνομα του Νίκου Νταμπίζα επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, καθώς φέρεται να είναι υποψήφιος για την ανάληψη του πόστου του τεχνικού διευθυντή.

Σενάριο για επιστροφή Νταμπίζα

Οι «πράσινοι» αναζητούν τον αντικαταστάτη του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από τον σύλλογο την Παρασκευή, αφήνοντας κενή τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Στον Παναθηναϊκό έχουν καταρτίσει μία λίστα πιθανών υποψηφίων για την διαδοχή του «Λύμπε», με τον Νίκο Νταμπίζα να συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των ονομάτων, σύμφωνα με την «Πράσινη».

Ο Νίκος Νταμπίζας έμεινε ελεύθερος μετά το πέρασμά του από την Κύπρο και την Ομόνοια, ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν πρόκειται για μία εύκολη περίπτωση, όμως δεν αποκλείεται οι «πράσινοι» να κινηθούν πιο «ζεστά» το επόμενο διάστημα, για την επιστροφή του παλιού γνώριμου του συλλόγου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.714 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, πιθανή περίπτωση προς εξέταση είναι αυτή του Κώστα Αντωνίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...