ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ

Πρόστιμο και επίπληξη στον Γιαννακόπουλο

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο και έγγραφη επίπληξη με υποχρέωση ανάκλησης των δηλώσεών του, μετά την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Πρόστιμο και επίπληξη στον Γιαννακόπουλο

Πρόστιμο ύψους 5.400 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λόγω των δημόσιων τοποθετήσεών του οι οποίες κρίθηκαν ως δυσφημιστικές από τον αθλητικό δικαστή, έπειτα από την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Παράλληλα, η ποινή επιβάλλει και την ρητή ανάκληση των εν λόγω δηλώσεων από τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ εντός 10 ημερών.

Αναλυτικά η απόφαση:

1) Επιβάλλεται στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο αυστηρή έγγραφη επίπληξη, πρόστιμο 5.400,00€ και έγγραφη ενώπιον του Μ.Δ.Ο. ρητή ανάκληση των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους του εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση σε αυτό της σχετικής πειθαρχικής απόφασης, για ενέργειες που δυσφημούν το άθλημα τα οποία αναφέρονται στην από 16-6-2017 καταγγελία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ και

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΕ έγγραφη επίπληξη με δημοσίευση στον τύπο, για ενέργειες του Δ. Γιαννακόπουλου που δυσφημούν το άθλημα, για την ως άνω καταγγελία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.