ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αύριο η απόφαση για Εσιέν

Ο Μάικλ Εσιέν μαθαίνει αύριο το ποσό που θα του επιδικαστεί, μετά την προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού.

Αύριο η απόφαση για Εσιέν

Στη σημερινή συνεδρίασή της η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, ανακοίνωσε την απόφασή της. Η νομική εκπρόσωπος του παίκτη, Άσπα Σουλούκου, ρώτησε το προεδρίο “πότε θα βγει η απόφαση” και η απάντηση που πήρε ήταν η εξής: “Κατά πάσα πιθανότητα αύριο, Τρίτη”.

Ο Εσιέν ζητάει συνολικά 651.000 ευρώ από το “τριφύλλι” από τις 14 Φεβρουαρίου. Αύριο θα γίνει γνωστό το ποσό που θα λάβει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.