ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τι εννοεί ο Καμμένος; «Εχουν κάνει τον Παναθηναϊκό θυγατρική του Ολυμπιακού»

Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Πάνο Καμμένο στη βουλή, για το θέμα του noor1.

Τι εννοεί ο Καμμένος; «Εχουν κάνει τον Παναθηναϊκό θυγατρική του Ολυμπιακού»

Αναλυτικά το κλείσιμο της τοποθέτησης του Πάνου Καμμένου: 

«Τα λέω όλα αυτά διότι εδώ πια υπάρχει και ένα άλλο θέμα. Ότι προσπαθούν να μην εμπλέξουν απλώς ένα πολιτικό κόμμα που εμπλέκεται και λυπάμαι που είναι η Νέα Δημοκρατία αλλά μια ολόκληρη ομάδα. Όπως ακριβώς έκανε ο Κοσκωτάς. Κι από διάλογο ο οποίος δημοσιεύθηκε μεταξύ του Κουρτάκη, του εκδότη των Παραπολιτικών και του Βρέντζου του προέδρου του Ολυμπιακού, για να καταλάβουν και οι Ολυμπιακοί πώς τους βάζουν ασπίδα. Λέει μέσα: Να μάθουμε ποιοι είναι Ολυμπιακοί αλλά και με προεκτάσεις, που θα τους φέρουνε δηλαδή εκεί που θέλουνε.

Να τους ψιλοδιαβρώνουμε πάνω στην Ολυμπιακοφροσύνή τους, δικαστικούς, εφοριακούς, αστυνομικούς, οικονομικούς ανθρώπους των media. Βλέπετε ότι στην προσπάθεια να διαφυλάξει τον εαυτό του από την έρευνα της δικαιοσύνης που εσείς του παρέχετε, φτάνει σε σημείο μέχρι να κάνει τον Παναθηναϊκό, θυγατρική του Ολυμπιακού. Εμείς αυτό δε θα το επιτρέψουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...