ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

Διακοπές τέλος, τα… κεφάλια μέσα!

Σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των «πρασίνων» για τη νέα σεζόν. Εργομετρικά και εξετάσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα.

Διακοπές τέλος, τα... κεφάλια μέσα!

Η καλοκαιρινή άδεια των παικτών του Παναθηναϊκού τελείωσε και από σήμερα οι «πράσινοι» ποδοσφαιριστές αλλά και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου επιστρέφουν στο Κορωπί για να πραγματοποιήσουν την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν.

Η κύρια στόχευση του «τριφυλλιού» είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία, ώστε η ομάδα να καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Europa League και να μπει στα ταμεία του συλλόγου ένα σημαντικό ποσό.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ, για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται τα μέλη του ρόστερ, μετά τις διακοπές τους.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από το πρώτο «ραντεβού» της ομάδας για τη σεζόν 2017/18 θα λείπουν οι Λούκας Βιγιαφάνιες (είχε ζητήσει άδεια) αλλά και ο Μάρκους Μπεργκ που αναμένεται να ολοκληρώσει, εντός των επομένων ημερών, τη μεταγραφή του στην Άλ Αΐν.

Αντίθετα, οι: Στιλ, Κότσαρης, Μολέδο, Τελάντερ, Χουχούμης, Ρέις, Βέμερ, Στάικος, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας, Εμμανουηλίδης, Π. Βλαχοδήμος, Ρινάλντι θα παρευρεθούν στην πρώτη του «τριφυλλιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...