ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΗΔΟΥ

Πρώτα ο Μπεργκ και μετά ο τεχνικός διευθυντής

Οι «πράσινοι» έχουν θέσει ως προτεραιότητα την ολοκλήρωση της υπόθεσης του Μάρκους Μπεργκ, η οποία θα δώσει το έναυσμα για να «τρέξει» το ζήτημα της αντικατάστασης του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Πρώτα ο Μπεργκ και μετά ο τεχνικός διευθυντής

Οι «πράσινοι» μπαίνουν δυναμικά στην τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, έχοντας ως κύριο στόχο το οριστικό κλείσιμο των ανοικτών «μετώπων» που αφορούν τον Μάρκους Μπεργκ αλλά και το πόστο του τεχνικού διευθυντή, που έμεινε κενό μετά την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Η προτεραιότητα που έχει τεθεί στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, είναι η ολοκλήρωση της υπόθεσης του Μάρκους Μπεργκ. Η πώληση του Σουηδού φορ στην Άλ Αΐν βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και η περάτωσή της θα ανοίξει τον δρόμο για την αντίστοιχη υπόθεση του αντι-Λύμπε.

Ήδη, έχουν γραφτεί και ακουστεί αρκετά ονόματα για την ανάληψη του εν λόγω πόστου, όπως του Νίκου Νταμπίζα, του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, του Κώστα Αντωνίου και άλλων, ωστόσο οι επόμενες ημέρες θα οδηγήσουν στο ξεκαθάρισμα του τοπίου, όσον αφορά το πρόσωπο που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον «Λύμπε».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.312 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.