ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Άκυρο» ο Τελάντερ στον Γιάννη Αναστασίου

Ο Δανός αμυντικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε από την ομάδα του πρώην «πράσινου» τεχνικού.

«Άκυρο» ο Τελάντερ στον Γιάννη Αναστασίου

Ο Ράσμους Τελάντερ αποτελεί μια ιδιάζουσα περίπτωση για το «τριφύλλι», με τον σύλλογο να είναι πρόθυμος στο να τον παραχωρήσει λόγω της ευπάθειάς του σε τραυματισμούς, εφ’ όσον όμως έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση για τον Δανό αμυντικό.

Η Κόρτραϊκ του Γιάννη Αναστασίου ενδιαφέρθηκε «ζεστά» για την περίπτωση του Τελάντερ, καταθέτοντας μάλιστα πρόταση για την απόκτησή του, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από τον ποδοσφαιριστή. Οι απαιτήσεις του Δανού όσον αφορά το συμβόλαιό του (ζήτησε 350.000 ευρώ), οδήγησαν σε ρήξη των διαπραγματεύσεων με τον βελγικό σύλλογο.

Ο Τελάντερ έριξε «άκυρο» στην Κόρτραϊκ και παράλληλα δεν φαίνεται διατεθειμένος να βρει λύση με τον Παναθηναϊκό, μέσω «συναινετικού διαζυγίου», προκαλώντας «πονοκέφαλο» στον Ουζουνίδη που επεξεργάζεται το εάν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή της προετοιμασίας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.214 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.