ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Έξυπνος παίκτης ο Άλτμαν, θα δώσει γκολ και ασίστ στον Παναθηναϊκό»

Ο Γκάι Λουζόν, προπονητής του Όμρι Άλτμαν στη Χάποελ Τελ Αβίβ, αναλύει και εκθειάζει στο SDNA τον Ισραηλινό μεσοεπιθετικό που βρίσκεται ένα βήμα πριν τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

«Έξυπνος παίκτης ο Άλτμαν, θα δώσει γκολ και ασίστ στον Παναθηναϊκό»

Μία ανάσα από τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό είναι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Χάποελ Τελ Αβίβ, Όμρι Άλτμαν,ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με το «τριφύλλι» και ετοιμάζεται να φορέσει τα πράσινα.Ο Άλτμαν είχε βρεθεί πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό και τον Γενάρη, ταξιδεύοντας ως την Αθήνα την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ωστόσο η μετακίνησή του δεν προχώρησε την τελευταία στιγμή.

Πλέον ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με τον Παναθηναϊκό να προσθέτει στο ρόστερ του έναν παίκτη με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Αυτό υποστηρίζει μιλώντας στο SDNA ο πρώην προπονητής του στη Χάποελ Τελ Αβίβ για ένα εξάμηνο την περσινή σεζόν, Γκάι Λουζόν.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη εδώ

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.837 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.