ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Σαρώνει: Το πρώτο τρέιλερ του Survival του «Ε» βγήκε και έγινε ήδη viral (Vid)

Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό...

Σαρώνει: Το πρώτο τρέιλερ του Survival του «Ε» βγήκε και έγινε ήδη viral (Vid)

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι το «Ε» μετά την τρομακτική επιτυχία που σημειώνει το «Survivor» του ΣΚΑΪ αποφάσισε να κάνει το δικό του reality, που θα λέγεται Survival.

Το μέρος όπου θα γίνουν τα γυρίσματα έχει ήδη βρεθεί (Κουρούτα) και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κανάλι δίνει μάχη με το χρόνο για να καταφέρει να βγάλει στον τηλεοπτικό αέρα το δικό του προϊόν αμέσως μετά το φινάλε του Survivor, ώστε να πάρει τους τηλεθεατές του, που θα έχουν χάσει την καθημερινή τους συνήθεια και θα αναζητούν κάτι άλλο…

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE