ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα δεδομένα με Σίνγκλετον

Τι θέλει ο Παναθηναϊκός, τι ο Σίνγκλετον οι... πανάκριβες σφήνες ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα και ο "μαγικός κόσμος" του ΝΒΑ.

Τα δεδομένα με Σίνγκλετον

Ο Κρις Σίνγκλετον, αποτελεί “μήλον της έριδος” τούτη τη στιγμή, για αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας-πράγμα λογικό αν δει κανείς τα πεπραγμένα του Αμερικανού φέτος-με τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα, να “χτυπούν” δυνατά την πόρτα του Παναθηναϊκού Superfoods.

Και λέμε την πόρτα του Παναθηναϊκού-και όχι του Σίνγκλετον-διότι ο Αμερικανός έχει υπογράψει συμβόλαιο 1+1 με την option στα χέρια των νταμπλούχων, οι οποίοι την έχουν ήδη ενεργοποιήσει, άρα ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, το οποίο μπορεί να σπάσει μέχρι τις 20 Ιουλίου, μόνο από ομάδα του ΝΒΑ.

Συνεπώς, ο Κρις Σίνγκλετον, αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο καραδοκούν ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα, με το πορτοφόλι τους να ξεχειλίζει ευρώ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.242 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο παίκτης θέλει Παναθηναϊκό (το είχε δηλώσει άλλωστε), ο Παναθηναϊκός τον θέλει στην ομάδα, ωστόσο οι Ρώσοι θεωρούν πως με ένα μεγάλο ποσό, θα μπορέσουν να δελεάσουν… τους πράσινους. Η πρώτη πρόταση (500.000) απορρίφθηκε άμεσα από τους νταμπλούχους, οι οποίοι διεμήνυσαν πως το νούμερο πρέπει να είναι επταψήφιο… για να καθίσουν στο τραπέζι… Η Μπαρτσελόνα δίνει περισσότερα στον Παναθηναϊκό, αλλά λιγότερα στον παίκτη (και του προσφέρει μια ζωή στην Βαρκελώνη και όχι στην παγωμένη Μόσχα…) βρίσκεται και αυτή στο κάδρο, περιμένοντας τις εξελίξεις.

Η αλήθεια είναι όπως γράψαμε παραπάνω, πως ο Σίνγκλετον θέλει Παναθηναϊκό, δέθηκε με την ομάδα, γουστάρει τον κόσμο και τον Πασκουάλ και μόνο το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του, θα τον συγκινούσε περισσότερο. Το ΝΒΑ δηλαδή. Στο συμβόλαιό του υπάρχει η option μέχρι τις 20/7, με τον Σίνγκλετον να περιμένει να δει τις προτάσεις (αν υπάρξουν) που θα τον καλύψουν, ωστόσο κάτι τέτοιο αυτή την ώρα, μοιάζει απίθανο, διότι ο παίκτης εκτός από χρήματα, θέλει και χρόνο/ρόλο, κάτι που στο ΝΒΑ, μόνο εύκολο δεν είναι.

Ο Παναθηναϊκός τώρα μοιάζει να είναι το απόλυτο φαβορί, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες μέρες, προκειμένου να μάθουμε αν θα επιστρέψουν με νέες προτάσεις τόσο η ΤΣΣΚΑ, όσο και η Μπάρτσα. Αν τα ποσά είναι  μεγάλα, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.