ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Φουλάρει» για τον αντι-Μπεργκ ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» έχουν ήδη μπει σε διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του Μάρκους Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης. Τι ζήτησε ο Ουζουνίδης, ποιο το ποσό που φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν στο «τριφύλλι» για τη μεταγραφή επιθετικού.

«Φουλάρει» για τον αντι-Μπεργκ ο Παναθηναϊκός

Εντός της εβδομάδας που διανύουμε θα οριστικοποιηθεί, όπως όλα δείχνουν, η μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Άλ Αΐν, γεγονός που οδηγεί τους «πράσινους» σε αναζήτηση του ποδοσφαιριστή ο οποίος θα καλύψει το κενό του 31χρονου Σουηδού στην κορυφή της επίθεσης.

Τα οικονομικά του συλλόγου μπορεί να μην βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση, πράγμα που επηρεάζει άμεσα το διαθέσιμο μπάτζετ για τις μεταγραφές, ωστόσο ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να κάνει το βήμα παραπάνω (χωρίς να ξεφύγει από τα όρια), στην προσπάθεια του να αντικαταστήσει επάξια τον Μπεργκ.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του αντι-Μπεργκ, τα οποία έχει μεταφέρει στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου που «χτενίζει» την αγορά για την εύρεση υποψηφίων που καλύπτουν τις προϋποθέσεις που τέθηκαν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.292 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Εβρίτης τεχνικός θέλει έναν παίκτη ευέλικτο, ταχύ και σε καμία περίπτωση «βαρύ», δίνοντας «σήμα» στους σκάουτερ της ομάδας να ερευνήσουν την αγορά και να παρουσιάσουν σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα τις προτάσεις τους (έως τα τέλη της εβδομάδας), ούτως ώστε να γίνει μια πρώτη διαλογή και να αρχίσουν οι επαφές με τους υποψηφίους.

Σε οικονομική βάση, οι «πράσινοι» προσανατολίζονται σε περιπτώσεις, ελεύθερων ή διαθέσιμων προς δανεισμό, παικτών με συμβόλαια που κινούνται μεταξύ 700 και 800.000 ευρώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.