Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Κέρδισε την προσφυγή ο Εσιέν – Πληρώνει τον Γκανέζο ο Παναθηναϊκός

Panathinaikos24 Team
27.06.2017 | 12:48
Κέρδισε την προσφυγή ο Εσιέν – Πληρώνει τον Γκανέζο ο Παναθηναϊκός | Panathinaikos24.gr

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ επιδίκασε την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Μίκαελ Εσιέν εις βάρος του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα κληθεί πληρώσει περίπου 419.000 ευρώ στον Γκανέζο.

Γράφτηκαν σήμερα οι τίτλοι τέλους στην υπόθεση του Μίκαελ Εσιέν, που είχε κινηθεί δικαστικά κατά του Παναθηναϊκού, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του.

Ο Γκανέζος ζητούσε 651.000 από τους «πράσινους», καταθέτοντας προσφυγή, η οποία έγινε δεκτή από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, με τον Παναθηναϊκό να καλείται να καταβάλλει στον Εσιέν ένα ποσό της τάξης των 418.975 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση:

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση (315/2017) αναφορικά με την προσφυγή του ποδοσφαιριστή Michael Essien κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απόφαση: Δικάζει αντιμωλία των διαδίκων. Δέχεται, κατά πλειοψηφία, εν μέρει την προσφυγή. Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο. Υποχρεώνει την καθ’ ης να καταβάλει στον προσφεύγοντα το συνολικό ποσό των τετρακοσίων δέκα οκτώ χιλιάδων εννιακοσίων εβδομήντα πέντε ευρώ (418.975), με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από τις 23/12/2016, ημερομηνία κατάθεσης της προσφυγής μέχρι την πλήρη εξόφληση.

Ενότητες