ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κινδυνεύει να χάσει τους τίτλους του 2015 η Ρεάλ!

ΣΟΚ στη μπασκετική Ρεάλ! Διαβάστε γιατί.

Κινδυνεύει να χάσει τους τίτλους του 2015 η Ρεάλ!

Άμεσος κίνδυνος να αφαιρεθούν τα πρωταθλήματα που κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης στην περίοδο 2012-2015, μετά την εξέλιξη της υπόθεσης του πλαστού διαβατηρίου του Μάρκους Σλότερ!

Η συγκεκριμένη υπόθεση “τρέχει” από τον Γενάρη του 2016, όταν ο Αμερικανός αγωνίστηκε στη “Βασίλισσα” με διαβατήριο από την Ισημερινή Γουινέα, το οποίο αποδείχθηκε πλαστό. Όπως αναφέρει η El Indepentiente, o Μάρκους Σλότερ παραδέχθηκε στο δικαστήριο πως διατηρούσε πλαστό διαβατήριο, κατηγορώντας όμως την Ρεάλ πως του το έδωσε (γνωρίζοντας φυσικά πως είναι πλαστό) προκειμένου να αγωνιστεί σαν κοινοτικός.

Παράλληλα είπε πως πλήρωσε 35.000 στον μάνατζέρ του Χουλιάν Αράαντα προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία, τονίζοντας πως το διαβατήριο του δόθηκε από άνθρωπο της Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα η Ρεάλ να κινδυνεύει της αφαιρεθούν οι τίτλοι που κατέκτησε εκείνη την περίοδο.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.501 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.