ΤΟ «ΜΕΤΩΠΟ» ΤΩΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ

Στην έξοδο Μπουμάλ – Χουχούμης, δυσκολίες με Ρινάλντι και Βλαχοδήμο

Panathinaikos24 Team
27.06.2017 | 09:27
Στην έξοδο Μπουμάλ – Χουχούμης, δυσκολίες με Ρινάλντι και Βλαχοδήμο | Panathinaikos24.gr

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στο «μέτωπο» των αποχωρήσεων. Αποχαιρετούν τον σύλλογο οι Μπουμάλ και Χουχούμης, «αγκάθια» οι περιπτώσεις των Τελάντερ και Παναγιώτη Βλαχοδήμου.

Παράλληλα με το πρότζεκτ της ενίσχυσης, οι «πράσινοι» θέλουν να κινήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις διαδικασίες για την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη εν όψει της νέας σεζόν.

Ήδη, δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται ένα βήμα πριν την έξοδο. Πρόκειται για τους Ολιβιέ Μπουμάλ και Διαμαντή Χουχούμη, με τον Καμερουνέζο να αποχωρεί μένοντας ελεύθερος να διαπραγματευτεί με συλλόγους του εξωτερικού, έχοντας συμφωνήσει να εισπράξει χρήματά μέσω διακανονισμού.

Αντίθετα, δυσκολίες παρουσιάζουν οι περιπτώσεις των Λαουτάρο Ρινάλντι και Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Ο μεν πρώτος δεν εμφανίζει διάθεση στο να «σπάσει» συναινετικά το (υψηλό για τα τωρινά δεδομένα) συμβόλαιό του με τον σύλλογο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού για την απόκτησή του.

Ο δε Βλαχοδήμος επιθυμεί να ψάξει νέα ποδοσφαιρική «στέγη», ωστόσο φέρεται πως έχει θέσει ως όρο μία «γερή» αποζημίωση για την αποδέσμευσή του, γεγονός που έχει «κολλήσει» τις όποιες διαδικασίες.