ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ «ΜΕΤΩΠΟ» ΤΩΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ

Στην έξοδο Μπουμάλ – Χουχούμης, δυσκολίες με Ρινάλντι και Βλαχοδήμο

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στο «μέτωπο» των αποχωρήσεων. Αποχαιρετούν τον σύλλογο οι Μπουμάλ και Χουχούμης, «αγκάθια» οι περιπτώσεις των Τελάντερ και Παναγιώτη Βλαχοδήμου.

Στην έξοδο Μπουμάλ - Χουχούμης, δυσκολίες με Ρινάλντι και Βλαχοδήμο

Παράλληλα με το πρότζεκτ της ενίσχυσης, οι «πράσινοι» θέλουν να κινήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις διαδικασίες για την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη εν όψει της νέας σεζόν.

Ήδη, δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται ένα βήμα πριν την έξοδο. Πρόκειται για τους Ολιβιέ Μπουμάλ και Διαμαντή Χουχούμη, με τον Καμερουνέζο να αποχωρεί μένοντας ελεύθερος να διαπραγματευτεί με συλλόγους του εξωτερικού, έχοντας συμφωνήσει να εισπράξει χρήματά μέσω διακανονισμού.

Αντίθετα, δυσκολίες παρουσιάζουν οι περιπτώσεις των Λαουτάρο Ρινάλντι και Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Ο μεν πρώτος δεν εμφανίζει διάθεση στο να «σπάσει» συναινετικά το (υψηλό για τα τωρινά δεδομένα) συμβόλαιό του με τον σύλλογο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού για την απόκτησή του.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο δε Βλαχοδήμος επιθυμεί να ψάξει νέα ποδοσφαιρική «στέγη», ωστόσο φέρεται πως έχει θέσει ως όρο μία «γερή» αποζημίωση για την αποδέσμευσή του, γεγονός που έχει «κολλήσει» τις όποιες διαδικασίες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...