ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΙΔΕ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό Χουλτ

Λήξη συναγερμού στο θέμα Χουλτ στον Παναθηναϊκό, καθώς ο παίκτης είδε χρήματα στον λογαριασμό του και δεν τίθεται κανένα θέμα φυγής του από την ομάδα.

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό Χουλτ

Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, ο Σουηδός άσος είδε τα χρήματα στον λογαριασμό του κι έτσι η προσφυγή που είχε καταθέσει νωρίτερα είναι σαν να μην υπάρχει. Ο ίδιος, άλλωστε, νωρίτερα, τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει στην ομάδα και έκανε την προσφυγή για να πιέσει την ομάδα.

Το πιθανότερο είναι ότι το έμβασμα δεν είχε φανεί ακόμα στον λογαριασμό του, παρά το γεγονός ότι η δόση του Φεβρουαρίου είχε καταβληθεί εδώ και μέρες από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ολα δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής θα βρεθεί αύριο στο Κορωπί για προπόνηση, μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς, και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενόψει της συνέχειας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.