ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Αν δουλέψουμε σκληρά θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι»

Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να αγνοήσουν όλα όσα ακούγονται και να δουλέψουν σκληρά καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Δείτε τι είπε στην πρώτη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

«Αν δουλέψουμε σκληρά θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πραγματοποίησε ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης για τη νέα σεζόν, έχοντας σαφή πρόθεση να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του καθιστώντας τους παράλληλα σαφές πως, μέσω της σκληρής δουλειάς, η ομάδα έχει τη δυνατότητα να παρουσιαστεί καλύτερη από πέρσι.

Παράλληλα, ο Εβρίτης τεχνικός συνέστησε στους «πράσινους» να κλείσουν τ’ αυτιά τους σε ό,τι ακούγεται και γράφεται σχετικά με τον σύλλογο.

«Ξεκινάμε μία νέα σεζόν και θέλω να ξέρετε ότι μέσω της σκληρής δουλειάς μπορούμε να κάνουμε μία καλή ομάδα. Η δουλειά μας είναι να τα δίνουμε όλα καθημερινά για το σύλλογο και θέλω να κλείνουμε όλοι τα αυτιά μας σε ό,τι κι αν λέγεται ή γράφεται. Εγώ θέλω να πιστεύουν ότι τα πράγματα είναι τραγικά, αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσα τα παρουσιάζουν έξω. «Είμαστε στον Παναθηναϊκό και πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και να ξέρετε ότι η ομάδα με σκληρή δουλειά μπορεί να είναι καλύτερη από πέρυσι», ανέφερε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.207 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...