ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλούκας: “Γι’ αυτό έμεινα στη Φενέρ…”

Ο Κώστας Σλούκας, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους είπε "οχι" στις προτάσεις που είχε και επέλεξε να μείνει στη Φενέρ.

Σλούκας:

Ο Κώστας Σλούκας βρέθηκε στο καμπ του Παναγιώτη Γιαννάκη και στο περιθώριο της διοργάνωσης μίλησε για την απόφαση του να μείνει στη Φενέρ, αλλά και την πρόταση του Παναθηναϊκού.

«Τέθηκαν πολλά στο τραπέζι, το παν όμως δεν είναι τα χρήματα, νιώθω σεβασμό, έχω πολύ σημαντικό ρόλο και ήθελα να μείνω εκεί. Υπήρχε ενδιαφέρον από την Ελλάδα όμως η αλήθεια είναι ότι δεν αφήνεις εύκολα την πρωταθλήτρια Ευρώπης και έναν από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών. Είχαμε σπουδαία συνεργασία, ο κόσμος με αγαπάει, με στήριξε στις δύσκολες στιγμές και έκανα την καλύτερη επιλογή», ανέφερε ο Κώστας Σλούκας αρχικά, ενώ αναφορικά με την Εθνική, σχολίασε: «Είναι έμπειρος και είναι πολλά χρόνια στην Εθνική, το υλικό είναι σπουδαίο, έχουμε δουλέψει ξανά με τον κόουτς Μίσσα, υπάρχει εμπειρία από την πλευρά των προπονητών και πιστεύω πως έχουμε το κατάλληλο μείγμα. Τα παιδιά είναι ψημένα και γαλουχημένα. Το τελείωμα ήταν φανταστικό στη σεζόν, νιώθω ευλογημένος, είμαι χαρούμενος εκεί που βρίσκομαι και εύχομαι να ζήσω σπουδαίες στιγμές και με την Εθνική».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...