ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανακοινώθηκε το επιτελείο της Εθνικής: Ένας «πράσινος» στο πλευρό του Κώστα Μίσσα

Το μεσημέρι της Τετάρτης έγιναν γνωστά τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον Κώστα Μίσσα, ο οποίος ανέλαβε το «τιμόνι» της Εθνικής Ανδρών.

Ανακοινώθηκε το επιτελείο της Εθνικής: Ένας «πράσινος» στο πλευρό του Κώστα Μίσσα

Ανακοινώθηκε το επιτελείο που θα πλαισιώσει τον Κώστα Μίσσα εν όψει του Ευρωμπάσκετ.

Ανάμεσά στους συνεργάτες του νέου Ομοσπονδιακού τεχνικού θα βρίσκεται και ένας εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο, ο οποίος είναι ένας εκ των συνεργατών του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Παναγιωτόπουλος θα αποτελέσει μαζί με τον Θανάση Σκουρτόπουλο και τον Βασίλη Γεραγωτέλλη, το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής, με τον Γιάννη Παπαγεωργίου να αναλαμβάνει καθήκοντα γυμναστή.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, o Βασίλης Γεραγωτέλλης και o Διαμαντής Παναγιωτόπουλος θα είναι οι συνεργάτες του Κώστα Μίσσα στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ανδρών, ενώ ο Γιάννης Παπαγεωργίου θα είναι ο γυμναστής της ομάδας.

Οι διεθνείς θα υποβληθούν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις 24 και 25 Ιουλίου. Η προετοιμασία θα αρχίσει την Τετάρτη 26 Ιουλίου, με την αποστολή να αναχωρεί για το Καρπενήσι, όπου θα παραμείνει ως την 1η Αυγούστου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.