ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ελεύθεροι και ωραίοι…

Η Εφές αλλάζει πρόσωπο και προσφέρει… στην αγορά της Ευρωλίγκας, δύο παικταράδες!

Ελεύθεροι και ωραίοι…

Η Εφές έφτασε μέχρι και τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, στην πρώτη χρονιά του Βέλιμιρ Περάσοβιτς στον τουρκικό πάγκο και στην επόμενη σεζόν, θέλει να κάνει ένα βήμα παραπέρα, γι’ αυτό και αλλάζει αρκετά το ρόστερ της, το οποίο θα είναι κοντά στα θέλω του Κροάτη προπονητή.

Γι’ αυτό το λόγο η Εφές, έπειτα από εισήγηση του προπονητή, δεν συνέχισε τη συνεργασία της με τους Τάιλερ Χάνεϊκατ και Ντεσόν Τόμας, δύο παίκτες (ειδικά ο πρώτος) που έπαιξαν σημαίνοντα ρόλο στην πορεία της ομάδας με εκπληκτικές εμφανίσεις.

Συνεπώς η αγορά απέκτησε δύο ακόμα… διαμάντια, ελεύθερα και είναι δεδομένο πως οι δύο παίκτες οι οποίοι είναι και σε πολύ καλή ηλικία (26 και 25 αντίστοιχα) θα απασχολήσουν πολλές ομάδες.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.