ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ

Επίσημο: Ανακοινώθηκε η παραμονή του Γκάμπριελ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό φόργουορντ για τρία χρόνια, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να ζήσει στιγμές ανάλογες με αυτές των φετινών τελικών της Basket League.

Επίσημο: Ανακοινώθηκε η παραμονή του Γκάμπριελ

Η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε την τριετή επέκταση (1+1+1) του συμβολαίου του Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για την παραμονή του στο ΟΑΚΑ, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως η επιθυμία του για την παραμονή του στον σύλλογο έγινε πραγματικότητα και υποσχέθηκε να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να δικαιώσει όσους τον εμπιστεύθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κένι Γκάμπριελ για τρία ακόμη χρόνια (1+1+1).

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.373 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Αμερικάνος φόργουορντ τόνισε στο paobc.gr:«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό, καθώς ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ.

Πέρσι είχαμε μια εξαιρετική χρονιά, η οποία ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αγαπώ την Ελλάδα, αγαπώ την ομάδα αλλά και τους φιλάθλους μας. Είναι καταπληκτικοί! Τους κάναμε πολύ χαρούμενους στο τέλος της σεζόν με το πρωτάθλημα και μας το ανταπέδωσαν με την αγάπη που μας έδειξαν ακολούθως με την υποδοχή στο ΟΑΚΑ και την παρουσία τους στη φιέστα».

Κλείνοντας, ο Κένι Γκάμπριελ, σημείωσε: «Ανυπομονώ να επιστρέψω για να ξεκινήσουμε πάλι τη δουλειά και ζήσουμε ανάλογες στιγμές… Αποτελεί μεγάλη τιμή να σε εμπιστεύεται ένας τόσο σπουδαίος σύλλογος όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα ώστε να δικαιώσω τον κόουτς και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.