ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΙ ΖΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ

Aμετακίνητος ο Ρινάλντι

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να λύσει τα «δεσμά» του με τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος φαίνεται πως δεν κάνει πίσω από τις απαιτήσεις του, τηρώντας αδιάλλακτη στάση.

Aμετακίνητος ο Ρινάλντι

Ήρθε στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι ως μια εναλλακτική λύση στην επίθεση, πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ, ωστόσο κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν κατάφερε επ’ ουδενί να μπει στο κλίμα της ομάδας και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Η προσφορά του Ρινάλντι στο «τριφύλλι» είναι αντιστρόφως ανάλογη με το ποσό που έχει λαμβάνειν, γεγονός που έχει οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε αναζήτηση λύσης για την αποδέσμευση του Αργεντινού επιθετικού. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει φτάσει στους «πράσινους» κάποια κρούση από ενδιαφερόμενο σύλλογο, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται αμετακίνητος στις προθέσεις του.

Ο Ρινάλντι έχει υπογράψει συμβόλαιο έως το 2020 και για να το «σπάσει» ζητά να του καταβληθεί όλο το υπολειπόμενο ποσό της συμφωνίας, τηρώντας μια αδιάλλακτη στάση, χωρίς να φαίνεται διατεθειμένος για υποχώρηση πάνω στο ζήτημα αυτό. Η αμετακίνητη στάση του Αργεντινού προσθέτει έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στον Παναθηναϊκό, που προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να επέλθει «διαζύγιο»…

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.525 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.