ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαμός στο προφίλ του Όγκαστ: Το καλωσόρισμα των «πράσινων» οπαδών (pics)

Οι οπαδοί του «εξάστερου» κατέκλυσαν με μηνύματα το προφίλ του Ζακ Όγκαστ στο instagram.

Χαμός στο προφίλ του Όγκαστ: Το καλωσόρισμα των «πράσινων» οπαδών (pics)

Το βράδυ της Τετάρτης έκαναν την εμφάνισή τους δύο απανωτά μεταγραφικά «μπαμ» και μάλιστα με διαφορά λίγων ωρών. Πρώτα, ο Λούκας Λεκαβίτσιους, η μετακίνηση του οποίου επιβεβαιώθηκε μέσω της Ζαλγκίρις και έπειτα ο Ζακ Όγκαστ, που συμφώνησε προφορικά με τους «πράσινους» και αναμένεται να αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό «χτύπημα» της ομάδας.

Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της προφορικής συμφωνίας με τον Όγκαστ, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έσπευσαν να καλωσορίσουν στην ομάδα τον 24χρονο σέντερ, στέλνοντας δεκάδες μηνύματα στον λογαριασμό του στο instagram.

«Kαλωσήρθες στο μεγαλύτερο κλαμπ της Ευρώπης», ανέφερε το πιο χαρακτηριστικό εξ αυτών.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Father, Uncle, Son…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Z.A. (@zachauguste) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.