ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΛΙΘΟΥΑΝΟΙ

«Αυτές είναι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας του Λεκαβίτσιους με τον Παναθηναϊκό»

Τα ξένα ΜΜΕ αποκάλυψαν λεπτομέρειες της συμφωνίας του Λούκας Λεκαβίτσιους με τον Παναθηναϊκό. Ποια η διάρκεια της συμφωνίας και ποιες θα είναι οι απολαβές του 23χρονου γκαρντ.

«Αυτές είναι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας του Λεκαβίτσιους με τον Παναθηναϊκό»

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους αποτέλεσε το πρώτο μεταγραφικό «χτύπημα» του Παναθηναϊκού στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 23χρονος γκαρντ αφήνει τη Ζαλγκίρις του Σάρας Γιασικεβίτσιους για τους «πράσινους» του Τσάβι Πασκουάλ, με τους Λιθουανούς να δίνουν στο «φως» λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία Λεκαβίτσιους – Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο Λεκαβίτσιους υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων με κλιμακωτές απολαβές. Την πρώτη χρονιά θα εισπράξει 400.000 ευρώ, ενώ αν εξαντλήσει και τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του, το ποσό θα ανέβει στις 450.000 ευρώ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, ανέφερε σε «τιτίβισμά» του τη μεγάλη διαφορά των απολαβών του Λεκαβίτσιους από τη Ζαλγκίρις στον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας πως την περασμένη σεζόν, ο 23χρονος γκαρντ δεν αποκόμισε περισσότερα από 80.000 ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...