Αρχικά, μίλησε για το τι είπε με τον Σάρας Γιασικεβίτσιους: «Μιλήσα μαζί του και χθες και προχθές. Η απόφαση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και η άποψή του είναι πολύ σημαντική για εμένα. Μου είπε ότι σε αυτή τη φάση και οι δύο επιλογές (σ.σ. να μείνει στη Ζαλγκίρις ή να πάει στον Παναθηναϊκό) ήταν καλές για μένα».

Οσο για τον Τσάβι Πασκουάλ, ο νέος παικτης του Παναθηναϊκού τόνισε: «Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα να με καλεί ένας τόσο διάσημος προπονητής και να μου λέει πως θα με ήθελε στην ομάδα του. Ο ρόλος μου θα είναι δύσκολος. Ο κόουτς μου είπε πως θα υπάρχουν δύο πόιντ γκαρντ κι εγώ θα είμαι ο δεύτερος. Ωστόσο, είναι φυσικό πως ο κόουτς δεν μπορούσε να μου με απόλυτη σιγουριά πόσα λεπτά θα παίζω. Όλα εξαρτώνται από μένα, πρέπει να κερδίζω το χρόνο μου. Ο Πασκουάλ θέλει να με βοηθήσει να κάνω το επόμενο βήμα. Με έβλεπε εδώ και καιρό και του αρέσει το παιχνίδι μου».

Στο τέλος, αναφέρθηκε στην πρώτη του χρονιά μακριά από την πατρίδα του: «Η πρώτη χρονιά θα είναι δύσκολη, όπως μου είπε και ο Σάρας. Ήξερα ότι δεν θα παίξω στην Ζαλγκίρις για όλη μου την καριέρα. Έτσι θα ερχόταν μία πρώτη μεταβατική σεζόν. Είναι καλό που θα γίνει με μία πολύ καλή ομάδα. Πάντως, πιστεύω πως μία μέρα θα επιστρέψω στην Ζαλγκίρις». 

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Ενότητες